Dagen före nyår.....

Ja just nu sitter jag i bilen, det är dagen före nyår :) Hihi nästa år kommer bli toppen. Jag har levt det här året bra men det har varit ett tungt slut att mista Curre var för mig jävligt jobbigt. Jag tror ingen människa som känner mig förstår hur mycket jag tänker på honom och hur mycket jag saknar den individen i mitt liv. Curre var och kommer alltid att förbli min bästa kompis. Ingen som i alla fall inte håller på med hästar kan förstå hur han påverkade mitt liv. Min ridningen, mitt mod till hoppningen. Ingen. Jag saknar honom mer och mer för varje dag som går. Ibland känns det som han står där i hagen och kollar på mig och undrar varför jag inte kommer ut någon gång och nu när jag dessutom hämtar en annan häst där och inte honom. Men vi förstår varandra och han är glad att jag fått en så fin häst som Bella i mitt liv också.

Jag var tveksam i början när jag betsämde mig helt för att ta hem Bella. Jag vill bara inte att det ska sluta som det sluade med Curre. Men de FÅR och SKA det inte göra. Jag, Bella och Anna ska ha ett framgångsrikt 2010 tillsammans inom hästsporten på våran nivå :)

Så nu har jag skrivit av mig lite känslor såhär innan nyår.



Ta hand om er och ha en undebar nyår!

// Ljungis

Hon är underbar!

Jaha då va jag och Bellabus iväg på träning igår. Jag tränar för Lisa Liljeberg på Denan och trivs super med det. Igår var ett bra slut på detta år :) Vi hadde inte så mycket hinder, en tre studs ett räcke och en oxer men jävlar vilken bana det blev av det sen :) Bella hon blir bara bättre och bättre jag blir nästan stum ibland när hon tar tag och hoppar av som hon aldrig har gjort något annat i hela sitt liv. Hon är grym! Avslutningsvis igår hoppade vi en bana på 1m t 1.10 och det gick sååååååå bra, jag är inte ens rädd för höjderna på denna häst, hon bara klipper till så är man över, helt galet roligt. Jag trodde aldrig jag skulle få en sådan här chans med en så bra häst. UNDERBART! Tack Anna!

Lite fakta om Bella

Namn: Jezebel
Född: 1994
e. Rastell u. Juztine eu. Robin Z
Gjort: Hon har startat upptill 1.20 med vinster och placeringar. Men inte varit hoppad under ca. 2år i alla fall inte på dessa nivåer. Men gud vad man känner att hästen har det, det sitter i ryggmärgen och hon är grym.




Hann med mycket..

Ja igår hann jag med mycket efter att jag skrivet inlägget här på bloggen. Jag stor städade hela huset och sedan åkte jag in till norrtälje där jag träffade Rebecka :) Det blev en riktigt mysig dag med snack om allt tillsammans med henne. Vi började med att fika på Pelican mmmm så gott och sedan gick vi runt lite och jag köpte ett par nya ridskor med foder så jag håller mig varm nu under vintern. :) Jag reklamerade också mina treadstone ridstövlar från hästshopen men det skulle fixa det så jag kommer få ett par som förhoppningsvis inte pajjar efter 5 gånger.

Ni sitter jag och kollar på E! Posch and Becks. Rätt spännande, iblnad kan jag tycka det är roligt med lite kändiskvaller. Jag har varit diktig idag och började med att släppa ut hästarna halv 8 och göra klart allting i stallet så kan jag bara sticka iväg på träningen ikväll. Aja ska skriva ett inlägg till ikväll eftersom jag ska på hoppträning med Bellabus. :) Så första hästinlägget då alltså.

// Ljungis


Jag och Courrage KM 2008

EFTER ALLT JULSTÖK

Jaha  nu har det blivit dåligt uppdaterat på sista tiden. Hmmm jag har i alla fall haft en undebar lång julhelg med nära och kära och massa paket :) Undebart! Vet ni vad jag fick??? En phoyosmart sladdlös skrivare till datorn :) Den ska anvädas idag :) nice! Utöer allt julstök flyttade Bella hem hit igår men jag kommer inte ta över henne för den 16:e som det är sagt men de behövde flytta henne lite tidigare men helt OK för mig. Vilket fönster jag än tittar ut i så ser jag henne gå där i hagen, HUR UNDEBART ÄR INTE DET? Jo UNDEBART.

Angående Bella kommer jag f.o.m imorgon börja föra en dagbok för varje dag som jag rider henne och skriva exakt vad vi jobbar med och hur det har gått. Så nu fram till den 16:e blir det inte så mycket Bella men efter den 16:e kommer jag skriva om Bella varje dag. Som en liten dagbok för henne och mig. Det ska bli super kul. Egentligen hade det varit kul att föra en sådan dagbok från början med det orkade jag inte påbörja då, trött och seg som jag var.

Och juste min ERIKA har flytt byn och stuckit till SKÅNELAND. Kommer sakna er men tor inte att jag inte kommer på besök :) Hoppas allt kommer gå toppen nu. PUSS PÅ RE´

Jag/Curre ---- Erika/Ready

Aja nu ska jag försöka rassla mig från soffan och storstäda huset och sedan sticka in till Norrtälje en sväng. Toppen!


GOD JUL!

Hej ni alla glada!

Idag vaknade jag upp till en vit syn utanför för fönstret. Hur härligt är inte det såhär på julafton :) Jag började dagen med att gå ut i stallet till den gulliga Bella för att rida tillsammans med Lotta :) åååå de var mysigt. Jag har tänt ett ljus utanför stallet till min underbara Courrage :) R.I.P GOD JUL! Nu sitter jag hemma hos pappa där jag ska fira men jul. Det ska bli mysig med allt folk och paket som ligger under granen :) JIPPI jag har ett STORT också hmmm undra vad det är :) aja ta hand om er idag och ha en underbar dag.

GOD JUL // Ljungis

www.tavlingsryttaren.blogg.se

JAG ÄR MED!!!!!! :)



Länk: http://tavlingsryttaren.blogg.se/2009/december/bloggtavling.html


Jezebel flyttar hem till mig den 16/1

Jaaaaaaaa Bella bus kommer flytta hem till mig den 16/1 - 2010 och det ska bli så kul. Anna kommer fortfarande att rida men jag kommer rida mest det blir som lite ombytta roller :) Kommer bli jätte bra och jätte roligt. Jag kommer ihåg första gången jag hopptränade henne hahah ja ni de skulle ni sett men nu hoppar vi 1.05 banor på tränigarna utan problem, det enda är att hon blir lite stark men de ska vi jobba ännu mera på :) Det här kommer bli toppen :) Längtar redan till meeting i Avesta i Juli 2010 de kommer bli TOPPEN det med :) nice nice!
Aja nu ska jag snar kolla på Saw 6 uuuuu läskigt men nice. Imorgon blir det jobb 8-16 och sedan iväg på hoppträning med hästen KUL. Mitt liv är bara KUL nu för tiden nice :) hahahah


Ta hand om er / Ljungis


tbax!

Jaha då va vi där igen, jag hade verkligen tänkt börja skriva men så hamnade jag i någon slags vinter deppression. Trött och slö varje dag hmmm men nu jävlar gör jag ett sista försök och funkar inte detta då ger jag upp. OKEJ? Idag har jag inte gjort speciellt mycket jag har jobbar i 5 timmar, lagat massa mat, tränat och ätit middag sen har jag kollat på den braiga filmen Coyote Ugly som gick på 5:an kl. 21 den är ju såå bra. Jag minns när jag var mindre och kollade på den 3 gånger samma kväll :D knäppt va? haha.... Ja snart närmar det sig julafton och resan till EGYPTEN. Jag längtar lika mycket efter båda två :) Julen kommer firas hemma hos pappsen min med alla goa glada männsikor och juldagen hemma hos mig och Kalle med mammsen och flera goa och glada prickar :) Nice... Hoppas man får något roligt :) hihi aja ska inte skriva mer idag jag börjar blir så trött. Men imorgon ska jag berätta och vad som kommer bo hemma hos mig på gården f.o.m den 16/1 - 2010 :D hihi skoj skoj



// Ljungis

Egypten resan betald och två nya bikinisar beställda

Så igår morse bokade jag och betalade min och Kalles semester till Egypten. Vi åker den 5/1 2010 och det ska bli så mysigt. Jag har aldrig varit utomlands utan mamma eller pappa men det ska bli riktigt mysigt att uppleva det med den man älskar :). Vi ska åka till Hurghada och bo på Sofitel som är ett hotell precis på stranden. Så gissa vart jag kommer bo? hmmm STRANDEN. Idag så kollade jag lite i byrån efter mina bikinisar och insåg att nej dom här tre duger inte jag måste ha 2 nya. Så jag beställde två från bubbleroom.com tycker dom är riktigt härliga båda två. Det bästa var att det var REA :) Min undebara rosa bikini jag köpte i sommras var vit med rosa prickar på men den är helt missfärgad och grå :( ledsen för det men slänger den då, då. Men sen har jag mina andra två hel svarta som funkar dom också. Men eftersom det var REA kunde jag inte hålla mig.

Bilder kommer inom kort!

RSS 2.0