GOODBYE!

Jag slutar med bloggandet ettag känner inte riktigt att jag orkar!

// Ljungis


Gårdagen var bra!

Ja förutom att min älskling åkte till stockholm för ännu en veckas jobb :( Ses på torsdagkväll igen :) Men i alla fall igår så gick jag upp halv 7 och sedan åkte till jobbet jobbade från halv 8 till 16. Sedan hem och ut i stallet :D Red till dammarna med Johanna och travade och galopperade super mycket. :) Skoj! Han är så snäll min krake! Sedan bar det av in i värmen och käkade middag med mig själv och Desperate Housewives. Haha sedan efter ettag tränade jag och sen kallade sängen :) Så det  var min måndag de, och den kommer alltid se ut såhär :D Bortsett från att älsklingen åker!

// Ljungis


IDAG :D

Japp idag vaknade jag 8.00 som vanligt vaknar jag vid den tiden dessa dagar. Japp så låg och drog mig med älsklingen en stund innan jag tog mig upp och ner för att städa lite och starta tvättmaskinen och sen var det dags för frukost. :) Ägg och ännu mera ägg :D Sen sms:a Lotta och det var dags för en uteritt i skogen i den fina solen som nu lös på himlen :D ÅÅÅÅÅ vad snäll han var :) Jag har också satt över honom på havre och det verkar gå huuuuur bra som helst :D Tredelat bett och havre - POWER för det! Sen efter stallet var klart gick jag in och fixade lite till hemma och käkade lite lunch sen bar det av till Nonne för städning :D Och bärning av ved. Sedan hem och laga hemmagjorda köttbullar :D MUMS så goda dom blev! Det du NICOLE! Jajamensan och apropå det gjorde jag hemmalagade hamburgare igår och älsklingen älskade dom :) MUMS! Jaja nog med matpratet. Imorgon blir det jobb som vanligt 7.30 - 16.00 och sedan stallet och sen tror jag att jag ska prova på min andra ensamma natt i huset :D

Puss // Ljungis


Igår.... SNÖKAOS

Japp det va sant det blåste och var skit kallt ute och hästarna försökte stänga öronen så de inte fick in all snö :P hmm absolut ingen ridning i detta vädret :( faaaan. Men men vi hade inte fått ut något bra av det ändå. Så han fick en ofrivillig vilodag. Jag hade också en väldigt bra VILODAG i soffan kollandes på Desperate Housewives :)

// Ljungis

Fredag 19/2

Ja eftersom jag inte mådde bra idag heller fick Solle sin första VILODAG. AAAAAAAAAA jag klarar inte av att inte rida :P haha. Annars spenderades dagen på soffan i väntan på att min älskling skulle komma hem från sitt jobb i Stockholm.

// Ljungis

Torsdag 18/2

Japp idag red jag ut med Lotta igen :) Vi red till 1,5:an och travade och galopperade. ååå vad han är rorlig att rida man kan inte sluta le. Jag är så glad att han är MIN och att jag köpte honom. :D Ja ni vad kan jag säga. Jag var hemma från jobbet idag också då jag inte mådde bra alls men hmm rida måste man ju ;)

// Ljungis


FÖRSTA UTERITTEN

Ja ni på första uteritten kan man ju förvänta sig det ena och de andra. Meeeeen vilken klockren häst. Han tittade inte på NÅGONTING och då skojar jag inte. Haha men det ända han hade problem med var att trava det var ju inte lika roligt som att galoppera trots att Hexxa travade först ne ne galopp för hela slanten :) Skoj. Han var super duktig. KLOCKRENT!

FÖRSTA HOPPTRÄNINGEN

Ja du idag var det en spännande dag. Dags att hoppträna för Lisa Liljeberg på Denan :D Haha ja du det gick riktigt bra. Jag hoppade kanske 2 språng på 1m i första övningen sen höll jag mig på 80cm då jag tycker det är lagom i början, vi måste ju lära känna varandra men alltså det kändes som han hoppade 1.60cm när det var 80cm haha men äntligen en häst som hoppar och ingen som smeker bomarna med magen :) haha.






Andra ridturen

Ja de va i måndags det :) skoj. Jag red själv på volten på kvällen och det gick hur bra som helst. Lisa Fogelström var med mig och tog foton och filmade :=) Bilder kommer ju längst ner på inlägget. Men gud vilken okomplicerad rackare jag köpt. Han är fan bra på allt!

// Ljungis


Första ridturen

Är det inte underbart! Idag har jag ridit första ridturen på MIN alldeles EGNA häst :) aaaaaaaaaa. Å vad fin han är då! Undebart! Vi skrittade med Lotta först runt i hage nr 4 och sedan hade nr 1 och sedan travade och galopperade vi lite i ettan och sedan gick vi till volten :) UNDEBART!

// Ljungis

Han blir min...... :D

Ja så är det..... Han blir min redan imorgon :) Nice! Det här kommer bli toppen. Det har varit jätte svårt att välja bort Bella men hon kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta.

TACK ANNA OCH MARIA!

För den här chansen att få rida en så undebar häst. Jag har utvecklats som ryttare något otroligt och Bella har tagit mitt mod till nya höjder. Hon har också rekordet med mig på 1,25cm :)



TACK BELLA!
För ditt mod tillsammans med mig. Du och jag har haft det riktigt roligt ihop. Kom ihåg rekordet :) Puss! Det var bara 1vecka kvar till vår första start :( Men vi hade kul ändå!

//Ljungis


TYSTNAD

Hej ni!

Jag har varit lite tyst nu sedan förra tisdagen och det beror på att det är mycket som händer i min hjärna för tillfället. Allt har gåt superbra med Bella och hon utvecklas mer och mer för varje dag och på träningen i tisdags hoppade vi en trippel ur en kombination på 1.10cm :) Fiiiin HÄST. Som ni vet så har jag en otrolig skräck för tripplar. hmmm jag tror den är borta :)

VAD HÄNDER?

Jo jag sitter idag och väntar på ett samtal om en speciel häst har gått igenom en besiktning och om den har det så kanske det händer att jag köper den. Vi får la se! Jag känner att det känns jobbigt att lämna Bella nu när vi kommit så långt i hoppningen och verkligen litar på varandra, samtidigt som det skulle kännas skönt att för en gångs skull ha sitt EGET och inte liksom rida på andras "vilkor". Jag har haft jätte bra kontakt med både min förra foderhäst Curres ägare och nu Bellas så inget emot det så. Men ni förstår säkert vad jag menar. I ala fall alla som redan har en egen häst. :) Vi får se vad som händer. Kommer med besked ikväll. Vi får se om han går igenom och om han gör det bestämmer jag mig idag men jag har inte bestämt mig ännu.

Nu vet ni lite om vad som hänt :)


Tysk val 12år gått 1.30 i tyskland. Vi får se. :)

// Ljungis

1,25 Woooooooow

Hej ni!

Ja igår var det lisa träning igen. Det gick superbra :) Jippi. Så här såg träningen ut:



Och vet ni? När jag hoppade banan låg oxern på 1,25 aaaaaaaaaaaaaaaa. DUKTIG HÄST! DUKTIG EMELIE! Skit kul. Vilken känsla och vilka språng hon har :) Jippi! Nice nice.

// Ljungis


RSS 2.0