GRATTIS!

SOLAR T
13år

JUST IDAG :)

HURRA HURRA HURRA!



Botkyrka



Jag tävlade i söndags på min fina Solar T. 100cm klass i Botkyrka. Jag passade på att börja dagen med att klämma fingret på transporten och tuppa av på stallplan av smärtan. Sen var det bara tuta och köra. Solar var väldigt svår idag och väldigt het men med ett pet på sista i grunden tkr jag vi gjorde en bra tävlingstart på detta år. Nu väntar Sollentuna den 10/4 100cm och 110cm :)



// Ljungman

Rida, rida, rida...

Hej på er alla glada!

Lite om Silver:
Han är tyvärr inte igång så igår började med igångsättningen av krabaten. Skrittade ut på vägen en bit och sen vände då han var lite tittig och jag var ensam, sen red jag i ridhuset i kanske 20min och "provade" alla gångarter i båda varven. Super fin var han :) !



Idag har jag ridit dressyrlektion med Solar T (min egen) han var gana "ful" i början men i slutet, VILKEN HÄST! Han var sååååå fin och släppte riktigt. Vilken stjärna och han gjorde skänkelvikningar idag för första gången PERFEKT :) Han är så fin och härlig, han vill verkligen utvecklas med mig och det är en så härlig känsla.




Silver (den nya) fick vila idag då jag bara ska rida varannan dag i 2 veckor nu i början så han kommer igång i lugnt tempo men kommer inte börja rida ut fören till helgen så jag lär mig lite fler av hans knappar innan :)

//Ljungman

Idag kommer Silver.....

Ja just nu sitter jag och borde äta frukost men vi har inge gott hemma :( suck! Ska snart gå till flygfyren och handla så jag kan baka en kladdkaka till onsdagens lagmöte här hemma hos mig :)

Sedan vid typ 13 beger jag mig till stallet för att förebereda och fixa med Solle innan jag ska hämta hem Silverway :) Blir kul! Det är min kompis Josefine Eriksson som äger honom men hinner inte riktigt med just nu med allt plugg och sånt. Så snart kommer det bilder på kanske ännu en stjärna :)


Jag och Courrage!

// Ljungman

dagen idag....

Ja ni en fredag som denna får man inte ofta. Jobbade på förmiddagen och sedan bar det av till stallet. Idag blev det longering av stjärnan då det började regna/hagla. Sedan bar det av hem och städa lite och nu ska jag alldeles strax tillbaka till stallet för att släppa in alla hästarna. :) Typ 17.00 sen ska jag spendera kvällen med Erika och Jannike. Ska bli kul, kul.


Jag och min förra krake Curre och Erika på sin Ready

// Ljungman

En till häst på g......

Ja ni nu var det ettag sedan jag skrev här igen, fy på mig men det verkar ändå inte som om någon läser :P Men iaf jag har varit jätte sjuk med hosta och feber hit och dit men nu är jag bättre :D

I söndags provred jag en kompis häst, ett fullblod för 1997 som heter Silverway. Nu är tanken att jag ska ha honom som min egen och träna och eventuellt tävla en period och sedan ska jag hjälpa henne att sälja hästen. Både :) och :(  Så alla hästintresserade som jag känner och inte känner, är ni ute efter en trevlig vän så hör av er. Han är fin!

Men glöm inte bort min egen stjärna SOLAR T han är kommer alltid förbli BÄST :) <3



// Ljungman

RSS 2.0